صينية البطاطس بالبشاميل

صينية البطاطس بالبشاميل
المقادير:
لحم مفروم
بطاطس حلقات 1 سم
للبشاميل(6 ملاعق دقيق - 6 ملاعق زبدة - كيلو لبن او 4 كاسات شوربة وواحدة لبن)
جبنة موتزريلا
بيضة

-ملح وبهارات
حبيباتي هاهو التطبيق ديال لالة بهية باش توصلك جميع وصفاتنا وحصرياتنا اول باول 😘
<3 بارتاجيو احبيباتي ليصل التطبيق للجميع 

الطريقة:
1-نحمر البطاطس ونرصها في الصينية
2-نعمل البشاميل (نسيح الزبدة ونحط عليها الدقيق ونقلب كويس بعدين نضيف اللبن او الشوربة كوباية ونقلب بعدين نضيف الباقي مع التقليب المستمر عشان البشاميل نبقى ناعمة من غير تكتلات ونضيف البهارات والملح والجبنة )
نسيبها شوية على نار هادية جدا لحد ماتتكثف بعدين نرفعها من على النار عشان تبرد و نضيف البيضة

3-نصبها فوق البطاطس ونحط عليهم اللحمة المعصجة
بعدين نعمل طبقة تانية من البطاطس ونضيف فوقها البشاميل الباقي وندخلها الفرن عشان تاخد وش تحمير
ونطلعها وبالهناء والشفاء

ليست هناك تعليقات:

لال بهية جميع الحقوق محفوضة 2015. يتم التشغيل بواسطة Blogger.