طريقة تحضير بيسكوي خفيف بالسكر

المقادير

كوب زبدة او سمنه بدرجة حرارة الغرفه
ربع كوب زيت
كوب إلا ربع سكر بودرة
بيضه
فانيليا - معلقة ص بيكينج بودر - 2 معلقة نشا
3 كوب دقيق 

الطريقه 
1- في العجانه او بالمضرب الكهربائي نضرب الزبدة والزيت والسكر لحد مالونهم يبيض خالص
2- نضيف البيضه والفانيليا ونضرب شويه كمان
3- نضيف البيكينج بودرة والنشا والدقيق بالتدريج ونقلب بمعلقة لحد ما العجينه تتماسك وتكون مش ملزقه ونسيبها ترتاح شوية
4- نفرد العجينه بين كيسين عليه رشه دقيق بإرتفاع نص سم ونقطعها بالشكل الي نحبه وندهن القطعه ببياض البيض ونغطسها في سكر خشن 
5- نسويها في فرن سخن تقريبا ربع ساعه وبالهناء والشفاء.

ليست هناك تعليقات:

لال بهية جميع الحقوق محفوضة 2015. يتم التشغيل بواسطة Blogger.